Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Contact

Manager proiect: Georgescu Puiu Lucian Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Responsabil financiar: Bichescu Cezar Ionuţ Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Consilier Juridic: Opreanu Dragoș Alexandru Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Expert asigurarea calităţii: Bîrsan Iulian Gabriel Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Expert cost/eficienţă, logistică: Ochianu Raluca Oana Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Expert raportare tehnică: Iticescu Cătălina Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Expert monitorizare/coordonare cercetători: Dobre Michaela Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Expert strategii de cercetare și evaluare internă: Voiculescu Mirela Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Expert relaţii cu terţii: Dima Dumitru Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Expert coordonare/monitorizare grup ţintă doctoranzi: Murariu Gabriel Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Expert strategii de cercetare şi colaborare cu CSUD: Fetecău Cătălin Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Expert publicitate şi diseminare: Murărescu Monica Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Expert curricule: Baroni Mihaela Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Expert resurse umane: Vasilache Cristina Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Expert relaţii internaţionale: Aprodu Monica Alice Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Responsabil IT: Nicolau Florin-Marius Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Expert contabil: Boșneagă Marghiolița Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.